Autentificare

De ce sa alegi calitatea serviciilor ROcazare.RO?

Clasificare conform normelor hoteliere

Apartamentele si garsonierele pe care vi le oferim spre inchiriere pe termen scurt si mediu respecta standardul impus de legislatia din Romania. Astfel, conform Hotararii Guvernului nr. 1267 din 2010, locatiile noastre sunt verificate de functionarii Autoritatii Nationale pentru Turism si detin certificate de clasificare ce dovedesc standardul de cazare de cel putin 3 stele.

Cazare in regim hotelier in Bucuresti – HOW TO

Procedura de cazare in regim hotelier nu este complicata dar poate deveni atunci cand dorim sa multumim toate cerintele speciale ale clientilor nostri. De aceea, am ilustrat pasii si regulile de cazare intr-o forma usor de urmarit in videoclipul de mai jos. Va stam la dispozitie si telefonic pentru orice alte detalii va sunt necesare.

Oferim servicii de cazare in regim hotelier de 10 ani, ne-am dezvoltat si am evoluat odata cu piata serviciilor din Romania. In tot acest timp am invatat sa ne intelegem clientii, sa fim flexibili, sa ne diversificam, sa fim exigenti cu noi insine, sa crestem calitatea ofertei.

Pentru ca ne dorim sa fim respectati profesional am invatat ca trebuie sa oferim respect pe toate planurile: respectam legile, credem in onestitatea mediului de afaceri, sprijinim comunitatea, respectam concurenta si nu in ultimul rand, respectam fiecare client si cerintele sale.